Datum:

Trafikförändring vid Ovalen från och med den 26 mars

Med start den 26 mars sker trafikförändringar vid Ovalen. Höjeågatan intill Ovalen stängs av för genomfart. Endast Skånetrafikens bussar och räddningsfordon tillåts passera. Övriga trafikanter hänvisar vi till de större vägarna Karstorpsvägen, Alnarpsvägen och Malmövägen för omledning. Strandvägen och Hamnallén intill Ovalen är fortsatt öppna.

Vi stänger även av övergångsstället över Hamntorget intill Ovalen. I stället ordnar vi ett tillfälligt övergångsställe i höjd med biblioteket för att möjliggöra säkra passager för gående och cyklister, utan att det blir en omväg.

Denna etapp pågår till och med den 19 april.

Vänligen följ anvisning på plats.

För att byggnationen av Ovalen ska bli klar i tid måste byggarbetarna få arbeta så ostört som möjligt. Därför är det viktigt att vi alla respekterar avstängningen. Planera för att din resa blir längre och kan ta lite längre tid.

Trafikförändring vid Ovalen från och med den 26 mars.

Kommande avstängningar

När Kraftringens arbete på Hamnallén mot Södra västkustvägen är klart kommer hela Ovalen att stängs av under en tid. Mer information om detta kommer inom kort.

Projektet vid Ovalen beräknas vara klart i början av juni 2024.

Mer info om pågående och kommande arbeten på gator och vägar i kommunen hittar du här: lomma.se/vägarbete Länk till annan webbplats.

  • Ingen giltig användare vald.

Navigera vidare

Arkiv