Datum:

Gång- och cykelbana på Oscarsbro avstängd till den 29/1

Med anledning av reparation av en fjärrvärmeläcka är gång- och cykelbanan vid Oscarsbro avstängd till och med den 29 januari 2021. Gående och cyklister hänvisas till norra sidan av gatan under avstängningen. Körfält för biltrafik är öppet som vanligt.

Det omfattande reparationsarbetet vid Oscars bro i Lomma börjar närma sig en intensiv slutfas. Under torsdagen 14/1 kommer Kraftringen att starta upp den reservpanna för bioolja som finns på plats, då prognosen tyder på temperaturer ner mot -9 grader på nätterna kommande helg.

Den nya ledningen som ersätter den som gick under ån kommer preliminärt att tas i drift onsdagen 20/1. Under inkopplingen kommer Kraftringen behöva koppla bort värme och varmvatten för boende och verksamheter ute i Lomma hamn. Preliminärt kommer arbetet att pågå mellan 05.30 och 20.00 den 20/1 2021. Datumet och tiden kan komma att ändras om utetemperaturen blir alltför låg.

Under inkopplingen kommer en provisorisk ledning dras över Oscars bro. Den har inte kapacitet att försörja området med värme men kommer att göra att värmen återkommer betydligt fortare när den nya ledningen kopplats in.

Efter inkopplingen kommer arbetet fortsätta med återställning av området, troligen minst februari ut men tiden det tar är beroende på aktuell väderlek under perioden.

Läs mer på kraftringen.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Ingen giltig användare vald.

Upplever du att Lomma kommuns servicemeddelande
är till hjälp för dig?

Tack för ditt svar!Navigera vidare

Arkiv