Datum: | Nyheter: Uppleva & göra, Jobb och företagande, Kommun & politik

Möt Sommarlivs unga entreprenörer!

Ungdomar vid bord med vimplar ovanför.

Efter två veckors kick-off, ger sig deltagarna i årets upplaga av Sommarliv ut med sina företag. Missa inte deras mässa på Center Syd i Löddeköpinge den 11 juli kl. 14.00-16.00!

Unga entreprenörer

Låt oss presentera några av de unga entreprenörerna som deltar i årets Sommarliv!

Entreprenörerna erbjuder allt från trädgårdsarbete, grafisk formgivning, egengjorda smycken, ungdomsevenemang i närområdet och egendesignade spel.

Missa inte deras mässa på Center Syd i Löddeköpinge den 11 juli kl. 14-16!

Ni hittar samtliga entreprenörer och deras kontaktuppgifter via kavlinge.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Sommarliv

Sommarliv är ett unikt samarbete mellan Kävlinge kommun, Lomma kommun, Nyföretagarcenter Syd, Region Skåne, Sparbanken Skåne och Swedbank som ger ungdomar chansen att förverkliga en företagsidé under sommarlovet.

Att pitcha och nätverka

Årets program startade direkt efter skolavslutningen med en två veckors kick-off. I veckan avslutade gruppen med en Pitchbank där de pitchade sina idéer för varandra och berättade om sina mål framöver. Nu är det dags för de företagssamma ungdomarna att skapa kundkontakter!

Till sin hjälp har ungdomarna duktiga inspiratörer, en handledare samt nätverk och mentorer. Dessa följer och stöttar de unga entreprenörerna hela sommaren.

Läs mer om Sommarliv - ungst entreprenörskap

Se en kort film om Sommarliv 2024!

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mia Björnsson

Navigera vidare

Arkiv