Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp, Äldreomsorg

Avdelningschef för hemtjänsten rekryterad

Kvinna hjälper äldre man i hemmet

Nu är även tjänsten som avdelningschef för hemtjänsten tillsatt, efter att ansvaret för äldreomsorgen delats upp mellan särskilda boende och hemtjänsten.

Ansvaret för äldreomsorgen i Lomma kommun har delats upp på två olika avdelningar, en avdelning med ansvar för särskilda boende och en för hemtjänsten.

Nu är tjänsten som ny avdelningschef för hemtjänsten tillsatt. Ny avdelningschef blir Liselotte Nilsson Klang.

Liselotte kommer närmaste från en tjänst som verksamhetschef på Vardaga äldreomsorg, där hon har arbetat sedan 2017. Liselotte har en magisterexamen i socialt arbete och en fil.kand i humaniora och kriminologi. Hon har en stor bredd i sin yrkesutövning och har i sitt uppdrag blivit nominerad till kvalitetspris inom Ambea vid två tillfällen.

Liselotte har arbetat aktivt med kvalitetsutveckling inom äldreomsorgen samt drivit flera olika projekt, bland annat för att minska behovsläkemedel inom äldreomsorg och Äldres sexuella hälsa.

Jag ser fram emot att få vara en del av Lomma kommun och att få påbörja arbetet med att skapa en trygg och säker äldreomsorg och en arbetsmiljö med våra medarbetare i fokus, säger Liselotte Nilsson Klang.

Liselotte Nilsson Klang tillträder tjänsten i mitten av juni.

Rekryteringen av ny avdelningschef för särskilt boende var klar redan i februari, då Inesa Fejzic utsågs som ny avdelningschef. Inesa tillträder sin tjänst den 1 maj.

Läs mer om utvecklingsarbetet inom äldreomsorgen

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ajsela Music

Navigera vidare

Arkiv