Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö, Övergripande

Helena blir ny samhällsbyggnadschef

Helena Östling

Helena Östling Foto: Marita Lindhav

Tjänsten som samhällsbyggnadschef är nu tillsatt, det blir Helena Östling som blir ny förvaltningschef för samhällsbyggnadsförvaltningen.

Nu är det klart att Helena Östling blir ny samhällsbyggnadschef med start 13 februari. Helena kommer närmast från Hässleholms kommun där hon är förvaltningschef för miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen. Tidigare har hon bland annat arbetat i Ängelholms och Strömstads kommun.

Helena är uppväxt i Sundsvall, men har bott i Skåne en stor del av sitt liv.

Mitt ledord är tillsammans. Vi är aldrig så bra som när vi krokar arm, slår våra kloka huvuden ihop och hjälps åt. Att få vara en del av samhällsbyggnadsprocessen med allt det innebär, framför allt att få skapa ett gott samhälle med goda levnadsmiljöer är det som får mitt hjärta att klappa lite extra, säger Helena.

Det händer mycket i Lomma kommun och samhällsbyggnadsförvaltningen har flera stora utvecklingsprojekt på gång, inte minst det nya kommunhuskvarteret och planarbetet med Bjärreds vångar.

Jag är glad att Helena har tackat ja till att bli vår nya samhällsbyggnadschef. Hennes inställning till samarbete samt hennes erfarenheter och engagemang kommer vara en positiv drivkraft för Lommas utveckling, säger kommundirektör Magnus Ydmark.

Mer information

Samhällsbyggnadsförvaltningen ansvarar för flera stora områden inom kommunen bland annat förvaltning och underhåll av fastigheter, gator och parker, avfallshantering, lokala trafikföreskrifter, planering, projektering och exploatering tillsammans med miljöfrågor samt övriga myndighetsfrågor.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Magnus Ydmark

Navigera vidare

Arkiv