Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Ny e-tjänst för att söka bygglov digitalt

Ny e-tjänst för att söka bygglov digitalt.

Den 12 oktober byter Lomma kommun system för digital bygglovsansökning. Fördelen med det nya systemet är att det blir enklare för dig som sökande att göra rätt från start, oavsett om det gäller bygglov eller bygganmälan. Har du ett pågående ärende i Mittbygge kommer din ansökan och alla handlingar att sparas och handläggas av byggenheten enligt bygglovsprocessen.

Nya ansökningar

Det nya systemet för bygglovsansökningar lanseras idag, den 12 oktober 2022. Från och med nu ska alla nya ansökningar göras i den nya e-tjänsten som du hittar via självservice på lomma.se eller här nedan.

Pågående ansökan i Mittbygge

Har du en pågående ansökan i Mittbygge kommer din ansökan och alla handlingar att sparas och handläggas av byggenheten enligt bygglovsprocessen. Mittbygge stängs ner den 30 november 2022 och tillgång till systemet kommer inte längre att finnas.

All kommunikation gällande ditt ärende kommer därefter att ske via e-post. Vänligen kontrollera därför att du angett rätt e-post i Mittbygge.

Ladda ner beslut i Mittbygge

Har du beslut som bygglov, startbesked och slutbesked i Mittbygge kan det vara en god idé att ladda ner dessa innan den 30 november 2022.

Skulle du missa att ladda ner besluten går det bra att kontakta byggenheten via e-post: miljo-byggnadsnamnd@lomma.se

Frågor?

Vid frågor, vänligen kontakta oss på miljo-byggnadsnamnd@lomma.se eller
tel. 040-641 10 00

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Johan Persson

Navigera vidare

Arkiv