Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Höstens datum för Expresslov

Installera kamin

Under hösten erbjuder Byggenheten på Lomma kommun Expresslov. Tjänsten riktar sig till dig som planerar att söka bygglov för enklare åtgärder, där du som sökande kan få ditt lov redan samma dag! Expresslov avser ny bygglovsansökan för enklare åtgärder som exempelvis fasadändringar, mindre tillbyggnader, eldstäder, plank och murar.

Under tre fredagar i höst kommer bygglovshandläggare att finnas tillgängliga för fysiska möten i kommunhusets foajé. Vid dessa tillfällen kommer handläggarna att möta dig som söker bygglov för att ha en avstämning kring dina önskemål för ditt projekt.

Expresslov innebär att du som planerar att söka bygglov för enklare åtgärder kan få ditt bygglov redan samma dag som du ansöker om lov. Här kan du läsa mer om vilka åtgärder som lämpar sig för Expresslov.

Datum för Expresslov under hösten 2022

  • 14 oktober, kl. 10:00 & 10:30
  • 18 november, kl.10:00 & 10:30
  • 25 november, kl. 10:00 & 10:30

Boka tid

För att träffa en bygglovshandläggare behöver du boka tid i förväg. Notera att Expresslov är en tjänst för nya bygglovsansökningar för enklare åtgärder och kan inte påskynda ett befintligt ärende hos oss där bygglovsprövning pågår. Klicka här för att boka tid. Länk till annan webbplats.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Johan Persson

Navigera vidare

Arkiv