Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Välkommen på informationsmöte kring Bjärreds vångar den 18 oktober!

Bjärreds vångar

Nu planeras första etappen av Bjärreds vångar. Här vill vi utveckla orten genom att skapa en innovativ och hållbar blandad bebyggelse i kombination med ett storslaget naturlandskap.

Visionen för området tar utgångspunkt i Bjärreds gröna identitet och förädlar och bygger vidare på det unika i området. Bjärreds vångar blir den smarta bydelen där vi lever, möts och reser på nya sätt.

Utbyggnaden av Bjärreds vångar kommer att ske i flera etapper. Just nu pågår arbetet med detaljplanen för den första etappen och senare under året kommer detaljplanen ut på samråd. Preliminärt börjar området byggas 2025.

Välkommen att anmäla dig till informationsmötet

Är du nyfiken och vill veta mer om projektet? Välkommen till ett informationsmöte den 18 oktober! Här ges tillfälle att diskutera planerna för området och ställa frågor. Lomma kommuns tjänstemän kommer att presentera projektet men även politiker kommer att finnas på plats.

Eftersom vi har ett max antal personer för lokalen, vill vi att du anmäler här. Du kan också höra av dig till Kontaktcenter, så hjälper de dig med anmälan.

  • När: tisdagen den 18 oktober, kl. 18.00-20.00
  • Var: matsalen på Bjärehovskolan

Du kan redan nu skicka in dina frågor kring projektet till info@lomma.se. Vänligen märk ditt mail med “Informationsmöte” i ämnesraden. Efter mötet kommer presentationen från mötet samt en sammanställning av inkomna frågor och svar att publiceras.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Lovisa Liljenberg

Navigera vidare

Arkiv