Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Biljetter till höstens krokodilkonserter

Två män i skjorta och kavaj står framför en väggmålning med motiv av en katt som öppnar sitt gap.

Thor Ahlgren och Olle Pelayo Lind kör föreställningen "Thor och Olle – musik från södern". Foto: Josefin Edensvärd

Nu är programmet för höstens familjeföreställningar klart – mer kända under namnet Krokodilkonserter. Först ut är föreställningen "Thor och Olle – musik från södern" den 4 september i Folkets hus i Lomma.

Krokodilkonserterna är en serie musikprogram som produceras av Musik i Syd och arrangeras av Lomma Folketshusförening i samarbete med Kultur och Fritid i Lomma. Konserterna bjuder på musik i olika genrer, från olika delar av världen.

Biljetterna kostar 50 kronor per föreställning och säljs på billetto.se. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Höstens program inleds med "Thor och Olle – musik från södern" lördagen den 4 september kl. 14.00, i Folkets hus i Lomma. Denna föreställning är lämplig från 5 år och uppåt. Sedan är det dags för "Ugglan Gugglans modiga visor" lördagen den 8 oktober kl. 14.00 i Hörsalen i Bjärred. Rekommenderas från 3 år och uppåt.

Lördagen den 3 december erbjuder vi "Den röda bollen". Denna föreställning är kl. 14.00 i Hörsalen i Bjärred för åldern 2 år och uppåt. Den fjärde och sista föreställningen är "Jazza julen med Mimi och Nissen" söndagen den 11 december kl. 14.00 i Dansrotundan i Lomma. Här är det också från 2 år och uppåt som gäller.

Mer om varje föreställning går det att läsa på sidan Familjeföreställningar.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Pontus Örnstrand

Navigera vidare

Arkiv