Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp

Våra språkcaféer öppnar igen

Tre kvinnor samtalar och ler. En av dem bär hatt, en har glasögon och en bär en axelremsväska.

Varmt välkomna till höstens språkcaféer! I Bjärred är första gången efter sommaruppehållet tisdagen den 23 augusti. I Lomma blir första tillfället onsdagen den 7 september.

Gillar du att träffa nya människor? Följ med på Lomma kommuns språkcafé och samtala med en nyanländ som vill öva det svenska språket. Vem vet, du kanske lär dig några ord på arabiska eller tigrinja på samma gång?

Språkcaféerna är ett samarbete mellan Lomma kommun, Röda Korset, Svenska Kyrkan och Strandkyrkan. Vi träffas under enkla och trivsamma former – dricker en kopp te/kaffe, pratar om det som känns aktuellt för oss. Barnen är välkomna!

I Bjärred hålls språkcaféet i Bergasalen vid Bergakyrkan, Öresundsvägen 9. Vi träffas på tisdagar kl. 17.30–19.00 varannan vecka och det är jämna veckor som gäller. Första tillfället under hösten är tisdagen den 23 augusti. Här erbjuds även läxhjälp.

I Lomma ordnas det språkcafé i Strandkyrkan, Sävgången 2, på onsdagar kl. 16–18. Drop in gäller, du kommer när du önskar under denna tid. Första gången efter sommaruppehållet blir den 7 september.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mari Nidesjö

Navigera vidare

Arkiv