Datum: | Nyheter: Övergripande

Har du frågor om planerna på gymnasieskola och nytt kommunhus?

Skiss nya kommunhuskvarteret

Onsdagen den 24 augusti, kl. 17.30-19.30, hålls ett dialogmöte om kvarteret med gymnasieskola/kommunhus, på Kulturboxen i Lomma (OBS – ändrad lokal). Redan nu kan du skicka in frågor till mötet.

Genom att skicka in frågorna inför mötet kan vi säkerställa att alla frågor lyfts och besvaras. Frågorna skickar du till info@lomma.se, märk mailet med "Dialogmöte" i rubriken. Efter mötet kommer en sammanställning av alla frågor och svar att publiceras på lomma.se, tillsammans med presentationen från mötet.

Anmälan till mötet

För att kunna planera efter hur många intresserade som vill delta, behöver vi din anmälan via länken nedan. Varmt välkommen att anmäla dig, än finns det platser kvar!

Tid: Onsdagen den 24 augusti

Lokal: Kulturboxen, Pilgatan 13, Lomma (Pilängskolan) OBS – ändrad lokal!

Anmäl dig till dialogmötet den 24 augusti Länk till annan webbplats.

Förslag på gymnasieskola och nytt kommunhus

I det kvarter i Lomma där kommunhuset finns idag, finns det planer för att bygga en gymnasieskola och ett nytt kommunhus.

Kvarteret ska vara en inbjudande, kreativ och levande mötesplats som möter framtidens behov och möjligheter. Det ska bidra till ett levande centrum, främja kreativitet och innovativ samverkan och skapa mervärde för samhället. Bebyggelsen ska bidra till hälsa, trygghet och hållbarhet samt utformas kostnadseffektivt, smart och flexibelt för att kunna anpassas till framtida utveckling.

Läs mer om planerna för kvarteret med kommunhus och ny gymnasieskola Länk till annan webbplats.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Lovisa Liljenberg

Navigera vidare

Arkiv