Datum: | Nyheter: Uppleva & göra, Näringsliv & arbete

Sommarentreprenörerna 2022

Sommarentreprenörerna 2022

I sommar frodas ungt företagande via entreprenörsprogrammet Sommarliv i Lomma och Kävlinge. Nu står 12 ungdomar från Kävlinge och Lomma startklara och väntar på dig. Passa på att anlita ungdomarna som driver och utvecklar sin affärsidé under sommaren.

Nu har ungdomarna startat sina företag och är redo att erbjuda sina varierande och spännande tjänster inom allt från gräsklippning, 3D-printning och hållbar mat till sång, knivslipning och e-learning. Läs mer om årets Sommarlivs-entreprenörer här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mässa den 14 juli

Lägg den 14 juli på minnet, då anordnas nämligen en mässa på Center Syd mellan klockan 14-18 där ungdomarna finns på plats för att visa upp och sälja sina produkter eller tjänster. Passa på att träffa våra engagerade unga entreprenörer där. I år är det 16 ungdomar som sedan ett par veckor tillbaka arbetar med sina affärsidéer.

Entreprenörsprogrammet Sommarliv

I ett samarbete med Kävlinge kommun erbjöds Lommaungdomar i nian eller på gymnasiet, möjlighet att ansöka till att få driva din företagsidé. Varje år erbjuds gymnasieungdomar mellan 16 och 19 år möjligheten att få stöd och hjälp med att driva sin företagsidé under sommarlovet.

Arrangörer är Kävlinge kommun i samarbete med Lomma kommun, Nyföretagarcenter Syd, Sparbanken Skåne och Region Skåne. 

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Roberto Citterio

Navigera vidare

Arkiv