Datum: | Nyheter: Uppleva & göra, Bygga bo & miljö, Trafik & resor

Ta cykeln till Långa bryggan i sommar

Långa bryggan

Under sommaren kommer det att vara fortsatt begränsad framkomlighet i området vid Långa bryggan i Bjärred. Har du planer på att besöka bryggan i sommar? Vi ser gärna att du låter bilen stå och istället går, cyklar eller tar bussen till stranden.

En del av parkeringen vid Bjärreds saltsjöbad är fortsatt avstängd och vi hänvisar besökare till stranden och Långa bryggan att i första hand gå, cykla eller åka buss. Till dig som tar bilen vill vi upplysa om badparkeringen längs Carl Olssons väg. Men även där är det begränsat antal platser.

Bad från Långa bryggan

Den gamla Långa bryggan kommer att vara öppen under hela sommaren för att möjliggöra tillgång till kallbadhuset och restaurangen. Dock kommer badstegen halvvägs ut på bryggan inte att monteras under sommarsäsongen, då det blir alldeles för trångt att bada mellan den nya och den befintliga bryggan.

Vidare kommer delar av den stora badplattformen längst ut på bryggan att användas för
materialupplag under sommaren. Därmed begränsas ytan på badplattfomen något.

Här kan du läsa mer om byggprojektet vid Långa bryggan.

Bra att tänka på i sommar

Nu är det extra många människor som är ute i naturen. För att det ska bli en trevlig upplevelse för alla vill vi gärna att du slänger ditt skräp i soptunnorna som finns, grillar vid befintliga grillplatser eller använder medhavd grill samt håller din hund kopplad.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Bengt Strengbom

Navigera vidare

Arkiv