Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp, Uppleva & göra

Informationsmöte om Senior Sport School

Fasad på byggnad med en glasentré.

Mötet hålls på Havsblick i Lomma.

Måndagen den 13 juni ordnas ett informationsmöte om höstens Senior Sport School. Mötet är öppet för alla som är nyfikna på "skolan". Varmt välkommen till Mötesplats Havsblick kl.13-14!

Är du 60+ och vill vara med på ett hälsoäventyr där du får komma ut, röra lite på dig och knyta kontakter? Då är du välkommen att delta i Senior Sport School. Här får du prova på olika aktiviteter som Senior Power styrketräning, tematräffar med fokus på hälsa, laga hälsosam mat och du får utbildning i hjärt- och lungräddning. Du får också prova på olika idrotter och ta del av intressanta föreläsningar.

Senior Sport School startar den 19 september 2022 och kostar 300 kronor per person. Skolan är öppen för dig som är bosatt i Lommas kommun och pågår i tolv veckor. Vi träffas två gånger i veckan och träffarna är oftast på förmiddagar kl. 10-12 på måndagar och torsdagar.

Under informationsmötet kommer vi ta in anmälningar till skolan.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofi Andersson Lantz, RF-SISU Skåne, via mejl på sofi.andersson@rfsisu.se eller telefon 010- 476 57 67. Det går också bra att kontakta Lomma kommuns samordnare Margareta Thulin via telefon 0733-41 14 49.

Senior Sport School är ett samarbete mellan RF SISU Skåne, Region Skåne och Lomma kommun.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Margareta Thulin

Navigera vidare

Arkiv