Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Broschyr med sommarens evenemang

Kvinna dansar.

Den 23 juni kommer Skånes Dansteater till Amfiteatern i Lomma med föreställningen "Don't Kiss". Foto: Søren Meisner

Årets broschyr med sommarens evenemang är här! I Bjärred ordnas bland annat musikunderhållning i Bergaparken, nationaldagsfirande och en serie konserter på Bjerreds Station. I Lomma arrangeras invigning av Amfiteatern, musikkvällarna "Goodnight Sun" och mycket mer.

Broschyren finns att hämta på biblioteken i Bjärred och Lomma och i kommunhuset i Lomma.

Kultur och fritid i Lomma kommun har tagit fram en broschyr med information om sommarens evenemang. Den innehåller aktiviteter och evenemang som vi i samarbete med föreningar erbjuder besökare och invånare i vår kommun under juni till augusti.

I Bjärred arrangeras en serie konserter med kända svenska artister under vinjetten "The Garden Sessions på Bjerreds Station". Det programmet drar igång den 15 juli och avslutas den 13 augusti. I Bergaparken arrangerar Mötesplats Bjärred och Bjärreds församling "Sommar i Bergaparken", med musikunderhållning. Detta programmet är på måndagar med start den 27 juni och under hela juli.

I Lomma invigs den nya utomhusscenen Amfiteatern intill T-bryggan med ett stort program den 11 juni. Bland andra höjdpunkter finns Malmö Opera på lastbil med föreställningen "Det stora oväsendet" framför biblioteket den 14 juni. Sommaren avslutas med konsertserien "Goodnight Sun", med tre konsertkvällar på Amfiteatern 18-20 augusti.

Hela broschyren kan du ta del av digitalt här Pdf, 4.6 MB..

Kultur och fritid är en viktig del av samhället. Vi skapar en meningsfull tillvaro med möjlighet till upplevelser, skapande, kreativitet, rörelse och motion. I sommarprogrammet sammanställer vi de de aktiviteter och evenemang som vi i samarbete med kommunens föreningar erbjuder besökare och invånare i vår kommun. Häng med på vandringar och ta del av konserter, utställningar och allt annat som händer i hela kommunen, säger Michael Tsiparis, kultur- och fritidschef.

För mer information och fler evenemang, se www.lomma.se/evenemang Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Vi vill också pass på att flagga för lördagen den 15 oktober. Då är det dags för Kulturfest i Bjärred och Lomma med massor av kulturhändelser att ta del av. Läs mer på www.lomma.se/kulturfest Länk till annan webbplats..

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Michael Tsiparis

Navigera vidare

Arkiv