Datum: | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Uppleva & göra, Bygga bo & miljö, Kommun & politik

Tyck till om kommunens kultur- och fritidsutbud

Joggare i motionsspår

Vilket utbud av kulturell aktivitet önskar du fanns i kommunen? På vilka platser i kommunen vill du helst vara aktiv på fritiden? Nu har du chansen att påverka kommunens nya kultur- och fritidsstrategi genom att besvara en enkät!

Lomma kommun arbetar med att ta fram en ny kultur- och fritidsstrategi för att skapa bättre förutsättningar för en hälsosam och givande fritid för kommunens invånare.

För att vi ska veta vad ni invånarna är intresserade av och har för åsikter om utbudet i Lomma kommun, ber vi er nu besvara en enkät framtagen av studenter från Malmö universitets idrottssektion. Den behandlar bland annat attraktiviteten hos platser för fysisk aktivitet och olika kultur- och fritidsaktiviteter.

Enkäten tar några få minuter att besvara och kommer att vara värdefull i arbetet med hur kommunen ska utvecklas inom det området under lång tid framöver.

Svaren är en del av underlaget för kommunens fortsatta arbete och kommer att bearbetas för att ge invånare möjligheter till en hälsosam och givande fritid.

Klicka här för att besvara enkäten Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Michael Tsiparis

Navigera vidare

Arkiv