Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Havsblick formar utbudet för en bredare publik

Håkan Brinck i vit uppknäppt skjorta.

Håkan Brinck & Rockers Radio kommer till musikkvällen den 18 maj. Foto: Ulf Stjernbo

Havsblick i Lomma har tidigare haft ett utbud som främst riktat sig till en äldre publik. Nu är ambitionen att locka fler grupper till de öppna mötesplatserna. I vår ordnas här både filmvisningar och konserter – Håkan Brinck & Rockers Radio samt Klas Göran Grönlund och Peter Aspe.

Vi vill visa att Havsblick som i dag har två mötesplatser, Mötesplats Havsblick och Mötesplats Centrum, är öppen för alla. Vi vill sudda gränser, säger samordnare Margareta Thulin.

Under våren är två musikevent planerade. Det första är med och av Klas Göran Grönlund och Peter Aspe, den 27 april. Då blir det musikunderhållning och musikquiz. Här gäller föranmälan till Margareta Thulin och det kostar 130 kronor. I priset ingår en räksmörgås och kaffe eller te. Detta är ett samarrangemang med Lomma rödakorskrets.

Kontaktuppgifter till Margareta Thulin är på telefon (0733-41 14 49) eller via mejl (margareta.thulin@lomma.se).

Det andra musikeventet är med Håkan Brinck & Rockers Radio som kommer den 18 maj. Här kostar biljetten 150 kronor. I det priset ingår en delikatesstallrik medan kostnaden för dricka tillkommer. Biljetter säljs from 25 mars av Restaurang Havsblick och det är de som står för mat och dryck. Detta är ett samarrangemang med Kultur och fritid i Lomma kommun.

Filmvisningar

Mötesplats Centrum kommer under våren att ordna bioeftermiddagar/kvällar. Datumen och priserna är ännu inte satta, men håll utkik i Mötesplatsernas program och anslag som kommer att sättas upp och även publiceras på Mötesplatserna sida på lomma.se.

Sedan tidigare driver Mötesplats Centrum även en secondhandbutik med namnet Lilla butiken på Havsblick Vintage & Kuriosa. Alla är hjärtligt välkomna att besöka butiken. Lilla butiken på Havsblick har öppet måndag-fredag, kl. 10.00-16.00. Lunchstängt kl. 12.00-13.00.

Mötesplats Centrum och Mötesplats Havsblick finns båda på Centrumgatan 4 i Lomma.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Margareta Thulin

Navigera vidare

Arkiv