Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Höstens datum för Expresslov

Nya datum för Expresslov i höst.

Nu lanserar byggenheten på Lomma kommun nya datum för Expresslov under hösten. Har du planer på att byta färg på huset, bygga ett uterum eller installera en eldstad och behöver bygglov? Boka en tid för att träffa en bygglovshandläggare och få ditt bygglov för enklare åtgärder redan samma dag.

Byggenheten på Lomma kommun erbjuder Expresslov vid fyra tillfällen i höst, den 15 och 22 oktober samt 19 och 26 november. Expresslov är en snabbväg för dig som planerar att söka bygglov. Boka din tid med en bygglovshandläggare, träffas i kommunhuset eller digitalt och få ditt bygglov för enklare åtgärder redan samma dag. Notera att Expresslov är en tjänst för nya bygglovsansökningar för enklare åtgärder och kan inte påskynda ett befintligt ärende hos oss där bygglovsprövning pågår.

Klicka här för att boka tid. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skicka in handlingar i förväg

Har du en ansökan om bygglov som du vill diskutera på mötet önskar vi att du skickar in den via e-tjänsten Mittbygge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. senast onsdagen innan ditt inbokade besök. Det kommer även att finnas möjlighet att lämna in ansökan i samband med ditt möte.

Läs mer och boka din tid på lomma.se/expresslov.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Helene Blom

Navigera vidare

Arkiv