Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Goodnight Sun på Amfiteatern

Good Night Sun i Lomma - 19 augusti Jessica Ottoson

Den 19-21 augusti kl. 19.00 bjuder Peter Tegnér med gäster på konsertkvällarna Goodnight Sun vid Amfiteatern i Lomma.

Goodnight Sun har arrangerats under många år på olika platser i kommunen och redan 2019 hölls premiären på Amfiteatern vid Strandängarna. I vanligt ordning bjuder varje kväll på en specialgäst och i år stavas dessa Jessica Ottosson (Goonight Suns egen ”hovsångerska”), Eva Kunda Neidek & Peter Bohlin (Our Father) och Helena Josefsson (Sandy Mouche, Per Geesle m.m.).

Konserterna varar i cirka 1,5 timme och är kostnadsfria. Upplägget är ”först till kvarn” och därför krävs ingen biljett. Maxantal per kväll är 100 sittande personer på utsatta platser.

Michael Tsiparis, kultur- och fritidschef i Lomma kommun, ser fram emot kvällarna:

Förra årets konserter sändes digitalt på grund av Coronapandemin och vi är så glada över att äntligen kunna arrangera fysiska konserter igen. Men med restriktioner så klart - vi tar emot max 100 besökare per kväll och ser till att hålla avstånd till varandra. Detta blir dessutom första gången som Goodnight Sun genomförs på den nybyggda scenen nere vid Amfiteatern i Lomma. Verkligen roligt!

Värden Peter Tegnér har som vanligt med sig årets solskott under kvällarna – lokala förmågor som gäster konserterna. I år heter de Anna Thorsén Gillow (19 augusti), Agnes Nilsson Bergström (20 augusti) och Hjördis och Signe Bornemark (21 augusti).

Följ gärna konserterna på Facebook för att följa med i alla uppdateringar:

Se hela programmet 2021 för Good Night Sun Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tänk på att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i samband med konserterna: håll avstånd, var noga med handhygienen och stanna hemma om du har minsta symptom.

Good Night  Sun - 20 augusti Eva Kunda Neidek och Peter Bohlin
Good Night Sun - 21 augusti Helena Josefsson
  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Nordahn Larsson

Navigera vidare

Arkiv