Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Malmö Opera ger föreställning i Lomma

Foto på de tre artisterna som medverkar i föreställningen.

Michael Jansson, Sara Lehmann och Oscar Pierrou Lindén medverkar i föreställningen. Foto: Charlotte T Strömwall

Den 23 juni kl. 16.00 spelar Malmö Opera sin lastbilskonsert ”En hissnande upplevelse” vid Dansrotundans parkering. Konserten kräver biljett, som kommer delas ut gratis torsdagen den 10 juni kl. 17.00-19.00 på Dansrotundan. Det kommer finnas plats för 100 sittande personer i publiken.

Michael Tsiparis, kultur- och fritidschef i Lomma kommun, är glad över att äntligen kunna arrangera en större konsert igen:

Vi ser oerhört mycket fram emot att kunna ta emot Malmö Opera i Lomma kommun. Vi har samarbetat tidigare – 2019 vid Hamntorget i Lomma och 2020 på ett äldreboende i Bjärred – och vet vilka fantastiska föreställningar de producerar. I och med de lättade restriktionerna för offentliga tillställningar som presenterades häromdagen, känner vi oss trygga i att kunna bjuda 100 personer välkomna till Dansrotundans parkering.

Hämta biljett

För att ta del av konserten behöver du som besökare hämta ut en kostnadsfri biljett. Dessa släpps torsdagen den 10 juni kl. 17.00-19.00 på Dansrotundan i Lomma, Strandvägen 120. Varje person kan hämta ut max 4 biljetter. Vänligen respektera att hålla avstånd till varandra även i samband med biljettutlämningen.

Vid genomförandet av konserten kommer det finnas 100 stolar utplacerade med gott avstånd till andra besökare. Vi vill uppmana er att ge biljetten vidare om ni trots allt inte kan komma den 23 juni. Konserten är en av få tillställningar i sommar och vi vill så klart fylla ut platserna.

Om föreställningen

Med sång och musik berättas en historia om relationer, kärlek, uppgörelser och insikt. Följ med Malmö Operas musikalartister Oscar Pierrou Lindén, Sara Lehmann och Michael Jansson på en musikalisk resa, där de ikläder sig rollerna som mästertjuven James, clownen Victor och gamern Laura. Humor och allvar blandas med några av Billy Joels allra största hits: "She’s always a woman", "New York State of mind", "Uptown girl", "We didn’t start the fire" och många fler.

Hela turnéplanen för En hissnande upplevelse finns på Malmö Operas webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.:

Konserten arrangeras av Kultur och fritid i Lomma kommun.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Nordahn Larsson

Navigera vidare

Arkiv