Datum: | Nyheter: Näringsliv & arbete

Årets företagare utsedd

Ricardo Gasalho, Express4mobil, fick Årets Servicepris, Mari Andersson på Lomma Kiropraktorklinik är Årets Nyföretagare och Kristoffer Samuelsson på M Samuelsson Bygg är Årets företagare.

Ricardo Gasalho, Express4mobil, fick Årets Servicepris, Mari Andersson på Lomma Kiropraktorklinik är Årets Nyföretagare och Kristoffer Samuelsson på M Samuelsson Bygg är Årets företagare.

Årets företagare i Lomma kommun är Kristoffer Samuelsson på M Samuelssons Bygg AB. Han tog emot priset den 24 augusti när även Årets Servicepris och pris till Årets Nyföretagare delades ut.

Priset till Årets företagare i Lomma kommun delas ut varje år av Företagarna Öresund och Lomma Företagsgrupp. De senaste åren har det ordnats näringslivsmingel i samband med utdelningen av priset. I ordnades en mindre coronasäkrad tillställning vid Långa Längan i Bjärred.

Årets Företagare för kalenderåret 2019 blev Kristoffer Samuelsson på M Samuelssons Bygg AB, ett byggföretag med Lomma och Bjärred med omnejd som kundkrets. Kristoffer tog över familjeföretaget efter sin far 2014. Företaget gör om- och tillbyggnader, takarbeten och reparationsarbeten.

– Det kännns väldigt bra. Utmärkelsen är ett kvitto på att man gör något bra, helt enkelt. Det är väldigt roligt att ha nöjda kunder och bra medarbetare som har gjort detta möjligt, säger Kristoffer Samuelsson.

Årets Nyföretagare

Massageterapeuten Mari Andersson utsågs till Årets Nyföretagare. Hon driver Lomma Kiropraktorklinik där hon samarbetar med en kiropraktor, yogainstruktörer och en funktionsmedicinsk rådgivare. Tillsammans erbjuder de helhetslösningar när det gäller hälsa.

– Jag är sprillandes, jublandes glad. Det är inte så ofta man får ett betyg eller en utmärkelse när man inte studerar. Här har jag fått ett fint betyg i en tid som är tuff för många och jag blev glatt överraskad, säger Mari Andersson.

Priset till Årets Nyföretagare delades ut av Nyföretagarcentrum Öresund.

Årets Servicepris

Ricardo Gasalho på Express4mobil AB i Lomma fick Årets Servicepris "för god servicegärning i Lomma kommun”, som delas ut av Lomma Företagsgrupp. Express4mobil säljer, renoverar och reparerar mobiler, surfplattor och tillbehör via sin mobilbutik i Lomma. Ricardo Gasalho har haft sin butik i Lomma i 2,5 år. 

– Det känns underbart att få utmärkelsen, det betyder att man gjort något rätt. All extra tid och all extra hjälp man gett, det får man betalt för nu. För mig är det väldigt givande att hjälpa dem som inte kan de tekniska bitarna. Det känns som att man gör något bra, säger Ricardo Gasalho.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ulrika Forsgren Högman

Navigera vidare

Arkiv