Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

En stämningsfull konsert i sommartid

Goodnight Sun-konsert

Längtar du också efter musikkonserter? På videon nedan kan du avnjuta en 80 minuter lång Goodnight Sun-konsert med Peter Tegner, Saga Folkesson från Bjärred och många fler.

Konserten Goodnight Sun, under ledning av Peter Tegnér, har arrangerats i Lomma kommun under flera år och förra sommaren fick vi tre fantastiska kvällar i solnedgången på Amfiteatern. Så var tanken även i år, men situationen med coronaviruset sätter stopp för att kunna genomföra de fysiska konserterna.

Tisdagen den 4 augusti genomförde Peter Tegner en av årets Goodnight Sun-konserter i samarbete med Lomma kommun och Kävlinge kommun. På scen det här året var bland annat Saga Folkesson från Bjärred som kompades på gitarr av sin pappa.

Konserten filmades och kan ses under två veckor, fram till den 24 augusti.

Vill du lyssna på mer musik?

I helgen, den 15-16 augusti, bjuds det på mer musik. Då arrangeras nämligen en digital musikfestival för hela familjen som streamas via internet/ sociala medier. Det blir levande musik för alla åldrar och smaker med både lokala musiker och gäster utifrån.

Medverkar gör: Apolonia, Dennis Westerberg och friends, Jivin Jake, Bold as love, The Gravemen, Honeyfreckle, Teaterbandet, Zwing it, Kulturskolan, Jogges, Olof Samuelsson och Groove Machine med flera.

Läs mer om musikfestivalen här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Michael Tsiparis

Navigera vidare

Arkiv