Datum: 2020-05-20 15:37 | Nyheter: Omsorg & hjälp, Uppleva & göra

"Vi finns här för dig ❤️"

Vi finns här för dig-skylt

Varje onsdag kl 11.00-12.00 kan du som vill, vara med på Lomma kommuns digitala mötesplats. Om du behöver någon att prata med, logga in på meet.lomma.se nästa onsdag. Måndagen den 25 maj kan du som behöver, få tekniskt stöd eller låna en padda för att vara med på våra möten. 

Folkhälsomyndighetens rekommendationer gör att våra sociala kontakter har begränsats, speciellt för de äldre. Lomma kommun har därför startat en digital mötesplats för alla som behöver någon att prata, under namnet "Vi finns här för dig ❤️".

Vi kör varje onsdag kl 11.00-12.00 framöver tills annat beslutas, efter ett upplägg som påminner om radioprogrammet ”Ring P1” – fast vi kan prata om saker som är relevanta i Lomma kommun. Men vi kan såklart också prata om livet. Du som deltar bestämmer vad du vill prata om. Det är helt frivilligt och kostnadsfritt att vara med.

Samtalsvärdar är Lomma kommuns medarbetare Katerina Katsanikou, stabschef på samhällsbyggnadsförvaltningen, och Thomas Kvist, verksamhetschef för förskolorna i kommunen.

Teknisk support 25 maj

Måndagen den 25 maj erbjuder vi support för de som behöver tekniskt stöd för att kunna vara med på våra möten. Om du inte har någon iPad, eller "padda" så finns det även möjlighet att låna en sådan under coronapandemin. Först till kvarn gäller vid utlåning.

  • Kl 13.30 utanför biblioteket i Bjärred
  • Kl 15.00 utanför biblioteket i Lomma

Hur deltar jag i den digitala mötesplatsen?

Gå till: meet.lomma.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Mer information kring Lomma kommuns insatser under coronapandemin hittar du på: lomma.se/corona

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Katerina Katsanikou

Navigera vidare

Arkiv