Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö, Trafik & resor, Kommun & politik

Framtidens Lomma kommun

Översiktsplan 2020

Lomma kommun har tagit fram förslag till ny översiktsplan. Översiktsplanen är en långsiktig vision om hur mark och vatten ska användas och hur bebyggelsen ska utvecklas. Mellan den 16 april- 16 juni är översiktsplan 2020 utställd för samråd och du kan tycka till om förslaget.

Hur kommer Lomma kommun att se ut år 2030? Var bor invånarna, hur reser de och vilka möjligheter finns till fritid och rekreation? För att kunna svara på bland annat de frågorna har Lomma kommun tagit fram förslag till ny översiktsplan.

Översiktsplanen hålls utställd för samråd under tiden 16 april–16 juni 2020 i receptionen på Kommunhuset, Hamngatan 3 i Lomma under expeditionstid.

Planförslaget finns även tillgängligt på biblioteket i Bjärred, Folkungavägen 6 och biblioteket i Lomma, Hamntorget 1 under bibliotekens öppettider samt på vår hemsida. Klicka här för att komma till översiktsplan 2020.

Vad tycker du?

Under tiden 16 april till 16 juni 2020 har kommunens invånare, föreningar, företag, myndigheter och andra intresserade möjlighet att tycka till om förslaget.

Synpunkter ska skriftligen, med namn och postadress, ha inkommit till Kommunstyrelsen, Lomma kommun, 234 81 LOMMA, kommunstyrelsen@lomma.se eller via formuläret här senast den 16 juni 2020.

Digitalt samrådsmöte

Med anledning av covid-19 kommer samrådsmötet att ske digitalt den 11 maj. Mer information kring det digitala samrådsmötet kommer inom kort.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ulrika Håkansson Ström

Navigera vidare

Arkiv