Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2020-02-11 11:12 | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Uppleva & göra

Många aktiviteter i sportlovsprogrammet

På torsdag den 20 februari finns det chans att testa fiske i Höje å vid Lomma bibliotek.

På torsdag den 20 februari finns det chans att testa fiske i Höje å vid Lomma bibliotek.

Lördag den 15 februari drar Lomma kommuns sportlovsprogram igång. Bland aktiviteterna under veckan finns fiske, gaming och agilityträning med hundar. Redan nu går det att anmäla sig till de aktiviteter som kräver anmälan.

Vecka 8 är det sportlov för alla skolelever i Lomma kommun. För de elever som är hemma under lovet finns det ett sportlovsprogram med en mängd aktiviteter att ta del av.

Här hittar du hela sportlovsprogrammet för barn och unga.

Redan på lördag-söndag (15-16 februari) drar det igång med agilityträning i Lomma brukshundsklubbs regi. Under två timmar får du testa på hur det är att träna agility med tunnlar, hopphinder, slalom med mera. Och såklart mysa med hundarna och träffa andra hundintresserade. Denna aktivitet kräver anmälan.

För den som gillar att vara utomhus finns fler aktiviteter under veckan. Bjärreds scoutkår bjuder in till "Megamys" på onsdagen och på torsdagen ordnar Sportfiskarna ett prova på-tillfälle vid Lomma bibliotek. Fiskeutrustning finns att låna. Samma dag är det också Pokemon-jakt och tipsrunda på fritidsgården Stationen 2.0 i Bjärred.

För er som tycker om att vara inomhus ordnas det allt från lovfotboll i Slättängshallen och prova på volleyboll i Rutsborgshallen till Bio på bibblan och vikingapyssel på Lomma bibliotek.

För spelfantaster kör Lomma Folketshusförening Game Night på Folkets hus i Lomma på torsdagen med bland annat Nintendo Wii-turneringar. Här kan du läsa mer om det arrangemanget.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Mattias Larsson