Datum: 2020-02-07 13:41 | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Bygga bo & miljö

Anmäl dig till Skräpplockardagarna 2020

Skräpplockardagarna 2020

Snart är det vår och då är det dags för Håll Sverige Rents skräpplockardagar! Skräpplockardagarna är en insats där barn, unga och vuxna tillsammans plockar skräp och lär sig om nedskräpningens konsekvenser och lösningar.

Med Skräpplockardagarna stärker vi känslan av att det tillsammans går att göra skillnad. Genom att vara med väcker vi engagemang för nedskräpning och hållbar utveckling. Många förskolor, skolor samt barn- och ungdomsföreningar i kommunen kommer att delta i kampanjen. Alla kan vara med och det kostar ingenting.

Plocka skräp mellan den 4-8 maj

Lomma kommun samarbetar med Håll Sverige Rent i Skräpplockardagarna och vi hoppas att så många som möjligt vill vara med! Vi kommer genomföra Skräpplockardagarna under vecka 19, mellan den 4–8 maj.

Anmäl er till Skräpplockardagarna här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Beställ skräpplockarmaterial

Skolor samt barn- och ungdomsföreningar beställer kostnadsfritt skräpplockarmaterial via Håll Sverige Rent. Övriga föreningar, företag eller privatpersoner kan beställa kostnadsfritt skräpplockarmaterial av kommunen via info@lomma.se.

Insamling av upplockat skräp

Under Skräpplockardagarna hjälper Lomma kommun tillsammans med PEAB till med att samla in det upplockade skräpet. Fyll i formuläret här senast den 28 april för att få hjälp med hämtning av upplockat skräp under vecka 19.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Åsa Cornander

Navigera vidare

Arkiv