Datum: | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Bygga bo & miljö, Trafik & resor

Vinnare av resetävling under trafikantveckan

Prisutdelning i resetävlingen under Europeiska Trafikantveckan.

Under Europeiska Trafikantveckan tävlade skolklasserna i Lomma kommun om vilken klass som kunde gå och cykla mest till och från skolan. Nu har de vinnande klasserna i årets tävling korats.

Under Europeiska Trafikantveckan som pågick 16-22 september hade klasser i årskurs F-6 möjlighet att tävla i vilken klass som kan gå och cykla mest till skolan. Alla elever kämpade på duktigt och nu har de vinnande klasserna i årets tävling utsetts. I årskurs F-3 vann klass 3A på Bjärehovskolan. 97,7% av elevernas resor till skolan skedde till fots eller med cykel.

I årskurs 4-6 fanns tre stycken klasser med samma strålande resultat. Hela 100% av deras resor till skolan under veckan skedde till fots eller med cykel. Dessa klasser är 4A på Alfredshällskolan, 5B på Alfredshällskolan och 6C på Karstorpskolan södra.

Ett stort grattis till de fyra vinnande klasser, och även ett grattis till alla övriga deltagare! Vi hoppas såklart att ni fortsätter att resa till och från skolan på ett hållbart sätt. Barn som går och cyklar till skolan blir piggare, friskare och koncentrerar sig bättre! 

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ulrika Håkansson Ström

Navigera vidare

Arkiv