Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2019-07-01 15:00 | Nyheter: Uppleva & göra

Hon förstärker kring sommarens evenemang

Kristina Knast Eriksson

Det är många evenemang på gång i Lomma kommun i sommar. Vår nya evenemangskoordinator Kristina Knast Eriksson har i uppdrag att marknadsföra och jobba med flera av dem – med Dansveckorna som stor höjdpunkt.

Den 14 juli drar Dansveckorna igång med 45 programpunkter under tre veckor vid Amfiteatern i Lomma. Kommunen arrangerar tillsammans med ett tiotal dansföreningar. Programmet är bredare än tidigare års Dansveckor och evenemangskoordinatorn Kristina Knast Eriksson har projektanställts för att stärka upp arrangörskapet.

– Jag ser jättemycket fram emot att Dansveckorna snart drar igång. Det är ett stort event och det blir en stor utmaning att jobba med, säger hon.

Kristina kommer även att jobba med andra evenemang och sommarlovsaktiviteter som Lomma kommun arrangerar fram till den sista augusti. Vi är bland annat medarrangör till konsertserien Good Night Sun den 25-28 juli, med uppträdanden i solnedgången även det vid Amfiteatern.

Bland övriga evenemang i Lomma kommuns regi finns bland annat ”Sagor vid stranden” (sagostunder vid havet från 3 år), ”Sommarlovsfiske med Sportfiskarna” och ”Familjeskoj på Centralen”.

– Jag har precis gått klart min utbildning till eventkoordinator på Landskrona Yrkeshögskola och det ska bli jättekul att börja jobba med flera olika typer av evenemang, säger Kristina Knast Eriksson.

På Uppleva och göra går det att läsa mer om sommarens evenemang i evenemangskalendern:

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Moa Briem