Datum: | Nyheter: Uppleva & göra

Ny webbplats för biblioteken

Webbplats

Biblioteken i Lomma och Burlöv lanserar en ny webbplats med ett helt nytt utseende. Den gamla bibliotekskatalogens hemsida integreras nu i en modern och tillgänglig plattform som går att ta del av oavsett om du använder dator, surfplatta eller mobil. Den nya webbplatsen finns på biblioteklb.se: Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På den nya webbplatsen blir det lätt att hitta i det samlade kulturutbudet och att få information om allt som händer på biblioteken i Bjärred, Lomma, Arlöv och Åkarp.

Bibliotekskatalogen får också ett nytt snyggt och överskådligt utseende. I en enda sökning hittar du olika sätt att uppleva en bok – läsa den tryckta boken, lyssna på ljudboken eller läsa den som elektronisk bok på surfplatta.

Webbplatsen är interaktiv och det går att skapa egna läslistor. Kom-ihåg-listan i nuvarande Webbsök följer tyvärr inte med till den nya webbplatsen. Hör av er till biblioteket för att få tillgång till er lista.

Missa inte allt biblioteken erbjuder – som lästips, hjälp med dina digitala ärenden, sommarboken för barn, se alla nya medier som köpts in.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Göran Schmitz

Navigera vidare

Arkiv