Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2019-02-19 13:51 | Nyheter: Utbildning & barnomsorg

Provspel för fotbollsakademi på gång

Fotboll

Snart ordnas det provspel för Lomma kommuns och Malmö FF:s fotbollsakademier som är kopplade till Rutsborgskolan i Bjärred och Pilängskolan i Lomma. Alla fotbollsintresserade som ska börja årskurs 7 till hösten är välkomna.

Provspelen är den 13 mars kl. 13-15 på Bjärreds IP och den 19 mars kl. 13-15 på Lomma IP. Tjejerna erbjuds att provspela tillsammans i Bjärred, den som inte kan då är välkommen till Lommas provspel den 19 mars.

Lomma kommun har sedan läsåret 2016/2017 det här samarbetet med Malmö FF. Grundtanken är att ge talangfulla ungdomar ökade möjligheter att klara skolan och samtidigt satsa på sin idrott. Fotbollsakademins elever får dagligen specialiserad fotbollsträning med tränare från Malmö FF och med lärare från respektive skola (med eliterfarenhet från idrottsvärlden).

24-25 elever på respektive skola kommer att få möjlighet att delta i fotbollsakademin. Vi tar gärna emot elever från andra kommuner, men transport till och från skolan får var och en lösa själva. Mer information och anmälan till fotbollsakademierna finns här:öppnas i nytt fönster

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Martin Persson