Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2019-02-18 09:00 | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Omsorg & hjälp

Diskussionskvällar om föräldraskap med Alla Barn i Centrum

Barnens Bästa

Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? Under våren anordnar Lomma kommun fem diskussionskvällar kring föräldraskap som utgår från Alla Barn i Centrum.

Alla är vi experter på föräldraskap. Egentligen krävs ingen forskning för att övertyga oss om att bra relationer med våra barn är viktiga. Vi vet också att starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt till trygga och självständiga individer som vuxna. Däremot är det inte alltid så självklart hur man åstadkommer det. De flesta av oss föräldrar kan känna igen oss i vardagssituationer där relationerna sätts på prov.

Hur skapar vi harmoni kring matbordet? Hur undviker vi stressiga situationer? Hur kan vi förebygga konflikter? Hur får vi mer tid till härligt umgänge med våra barn? En sak är säker. Ingen förälder är ensam om dessa funderingar.

Våra diskussionskvällar är tänkta att handla om just detta.

Som diskussionsledare och inspiratör dessa kvällar möter du Bengt-Åke Olsson, auktoriserad socionom och kurator i Lomma kommuns grundskola. Han har under många år även verkat som föreläsare och utbildare i föräldraskapsprogrammen ABC och Komet.

Anmäl dig på lomma.se/inspirationskväll

Diskussionskvällarna är kostnadsfria och gäller dig som har barn i åldern 3-12 år.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Bengt-Åke Olsson