Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Solskenskväll på biblioteket, den 10 december

solceller

Måndagen den 10 december anordnar Lomma kommun, i samverkan med Kraftringen, en informationskväll gällande solceller och batterilösningar.

Lomma kommun och Kraftringen arbetar aktivt för nå målet om ett fossilfritt Skåne år 2020. Kraftringen har bland annat lanserat Solkartan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., där du söka på adressen till din fastighet och se hur mycket solen lyser på taket. Du får också en grov uträkning på hur mycket energi som kan produceras med solpaneler och hur lönsam en solcellsinstallation kan vara.

Välkommen till solskenskväll!

Den 10 december bjuder Lomma kommun och Kraftringen in till en solskenskväll, fylld med inspiration om hur ditt hem eller ditt företag enkelt kan börja producera sin egen solel eller lagra överskottet i ett batteri.

Under kvällen kommer Anders Ekne, teknisk specialist för solceller på Kraftringen, att berätta mer om hur solenergi kan bidra till en bättre framtid genom hållbar och trygg energiproduktion. Information om vilka upplägg det finns kring batterilösningar kommer också att ges. 

  • Plats: Lomma bibliotek
  • Tid: kl. 18:00–19:00 (Program: kl.18.00 Inspirationsföreläsning kring solceller och batterier med Anders Ekne, kl.18:45 Frågestund)
  • Datum: Måndagen den 10 december

Kraftringen Länk till annan webbplats. är ett kommunägt energibolag som ägs av Lund, Eslöv, Hörby och Lomma kommun.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Adam Bahr

Navigera vidare

Arkiv