Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2018-11-27 11:55 | Nyheter: Utbildning & barnomsorg, Omsorg & hjälp

Skilda världar

Skilda världar - illustration

Är du mellan 8 och 12 år och har skilda föräldrar? Vill du träffa andra barn som är i samma situation? Be din mamma eller pappa anmäla dig till samtalsgruppen Skilda världar!

Skilda världar är en samtalsgrupp för barn, vars föräldrar har separerat. I gruppen får barnen ett alldeles eget utrymme att tillsammans med andra barn i samma situation dela tankar, känslor och upplevelser. Vi arbetar med att stärka självkänslan och skaffar oss verktyg att handskas med förändringar.

Skilda Världar följer ett pedagogiskt program med tydlig struktur. Programmet är utarbetat av BRIS – Barnens rätt i samhället. Vi träffas under tio veckor, tisdagar kl. 17-19.

Vi bjuder på något enkelt att äta. Innan första träffen vill vi träffa varje barn enskilt tillsammans med vårdnadshavarna. Vid sista tillfället bjuds föräldrar in och kan ta del av vad barnen gör i gruppen.

  • Gruppstart: februari 2018
  • Plats: Havsblick, Lomma

Vill du veta mer eller ställa ditt barn i kö?

Läs mer och anmäl dig här: Skilda Världar

Deltagandet är kostnadsfritt. Begränsat antal platser. Gruppen startar enbart om tillräckligt antal barn är anmälda. Samtycke krävs från båda vårdnadshavarna.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Ingela Roxenby