Lomma kommun

E-tjänster

Use Google to translate the web. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Datum: 2017-07-17 09:00 | Nyheter: Uppleva & göra

Invigning av Dansveckorna

På lördag inviger vi Dansveckorna i Lomma. Det är upptakten till en tre veckor lång festival med massor av dans - in alles 67 programpunkter. Alla danssugna är välkomna att prova på och alla program är gratis.

Dansveckorna i Lomma 22 juli-12 augusti 2017

Nu dansar vi igen! I år har vi blivit ännu fler aktörer som bjuder upp till danskvällar med olika former av sällskapsdans och workshops i olika stilar. Här finns nåt för alla!

Dansintresset är av tradition stort i Lomma kommun med många aktörer inom föreningsliv, studieförbund och enskilda entreprenörer. Efterfrågan på evenemang och upplevelser växer och Lomma kommun vill gärna uppmuntra och stärka kulturformer som erbjuder människor att delta aktivt. Under Dansveckorna bygger vi upp en dansbana i Amfiteatern i parken mellan Strandkyrkan och havet och där kommer merparten av programmen att äga rum.

Invigning av Dansveckorna - lördag 22 juli kl. 16.00 vid Amfiteatern, Lomma 

Vi inviger Dansveckorna med att kommunens olika dansföreningar ger smakprov på sin verksamhet. Det kommer att bjudas på barndans, linedance, bugg, folkdans och gammaldans. Därefter följer invigningstal. Några av föreningarna kommer att ha en längre uppvisning med inslag av ”prova på”. PRO:s sångkör medverkar under hela invigningsceremonin.

Omkring klockan 18.00 övergår invigningen till en härlig danskväll.

Varmt välkomna att dansa med oss!

ABF Lomma, Bjärreds Gammeldansgäng, Dans i Lomma, Friskis&Svettis, Gammaldansföreningen Öresund, Gredelin Danskompani, Hembygdsgillet Burlöv-Lomma, Lunds Dansklubb Gåsasteget, PRO Lomma och The Evil Gang Linedancers i samarbete med Kultur och fritid, Lomma kommun.

Program för Dansveckorna

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Annica Widmark