Datum: | Nyheter: Omsorg & hjälp, Äldreomsorg

Vad tycker du om äldreomsorgen?

Äldre dam och yngre kvinna sitter vid dator.

Under andra veckan i januari 2022 skickade socialstyrelsen ut undersökningen ”Vad tycker de äldre om äldreomsorgen?” till personer som är 65 år eller äldre och som är beviljade äldreomsorg, genom hemtjänst eller särskilt boende.

Vi är glada om du som får enkäten tar dig tid att svara på enkäten per post eller via internet. Ta gärna hjälp av en närstående eller god man om du tycker det är svårt att besvara enkäten själv.

Det är frivilligt att besvara undersökningen, men din åsikt är viktig för oss och vi vill veta både vad du är nöjd med och vad du inte är nöjd med.

Enkäten kan besvaras per post eller digitalt via internet. På internet kan frågorna även besvaras på engelska, arabiska, finska, meänkieli och samiska.

Skicka in alla sidor

OBS – Om du skickar in enkäten via post, riv inte bort sista sidan på enkäten när du skickar in den! Det sitter en kod där som gör att Socialstyrelsen vet vilken kommun och verksamhet ditt svar tillhör. Du slipper dessutom att få en påminnelse om du har svarat.

Inom Lomma kommuns äldreomsorg kommer vi använda det sammanställda resultatet från undersökningen för att förbättra hjälpen till dig.

Resultatet presenteras i juni på socialstyrelsen.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och även lomma.se.

Tack för att du deltar!

Vill du veta mer om undersökningen, kontakta Indikator som genomför undersökningen på Socialstyrelsens uppdrag på: 031-730 31 80 eller e-post: aldreundersokning@indikator.org

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Anna-Maria Banck

Navigera vidare

Arkiv