Datum: | Nyheter: Bygga bo & miljö

Nu kan du chatta med Lomma kommun

Nu kan du chatta med Lomma kommun.

Nu blir det ännu enklare att kontakta Lomma kommun. Vi utökar vår service och Kontaktcenter och Miljö- och byggavdelningen finns nu tillgängliga via chatt för att svara på dina frågor som rör respektive verksamhet. Du hittar chatten på lomma.se under chattens öppettider.

Har du frågor kring en faktura, skolplacering eller vad som är på gång just nu? Behöver du hjälp med vilka ritningar som ska ingå i din bygglovsansökan, hitta information eller funderingar om strandskydd eller naturreservat? Från och med idag, den 18 januari kan du få svar på dina frågor via vår nya chattfunktion.

Nytt är även att du kan komma i kontakt med Miljö- och byggavdelningen på kvällstid. Allt för att vi vill finnas tillgängliga för dig, när du har tid och frågor till oss.

Kontaktcenters chatt är öppen:

under Kontaktcenters öppettider, i den mån det möjligt. När vi är tillgängliga ser du en chattikon när du besöker vår hemsida.

Miljö- och byggavdelningens chatt är öppen:

  • Tisdag kl. 16:00 – 18:00
  • Onsdag kl. 15:00 – 17:00
  • Torsdag kl. 09:00 – 11:00

Kontakt via e-post och telefon

Du kan alltid kontakta Lomma kommun via mejl och telefon som tidigare via info@lomma.se eller tel. 040-641 10 00.

Inledningsvis är det Kontaktcenter och Miljö- och byggavdelning som kommer att finnas tillgängliga i chatten. I ett senare skede kan det bli aktuell att fler avdelningar och förvaltningar inom Lomma kommun bemannar chatten.

Felanmälan och synpunkter sker fortsatt via formuläret på vår hemsida.

  • Ingen giltig användare vald.

Sidansvarig: Susanne Hallberg

Navigera vidare

Arkiv