Lediga jobb i Lomma kommun

Tjänst
Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag: 2021-03-07
Du kommer att arbeta tillsammans med rektor, biträdande rektorer, pedagoger och andra medarbetare för att utveckla Pilängskolan, åk F - 9. Du är underställd rektor och kommer att ha ett ledningsansvar. Tillsammans med övriga grundskolor arbetar vi för ett gemensamt tänk kring kvalitet, elevhälsa och mer övergripande stödstrukturer för att ge våra elever i Lomma kommun det allra bästa. Utöver detta tillkommer övergripande uppdrag och administrativa ledningsuppgifter. I ditt uppdrag ingår verksamhetsansvar för arbetslag inom årskurserna 4 - 9. I tjänsten ingår elev- och personalansvar för ditt verksamhetsområde. Resultat- och kvalitetsarbetet drivs i en kontinuerlig dialog med medarbetarna.I din roll som pedagogisk ledare arbetar du aktivt med skolans värdegrund och uppsatta mål. Du både stödjer och utmanar pedagogerna i deras arbete för att främja kvaliteten på undervisningen och elevernas utveckling.Tjänsten innefattar lednings-, utvecklings- och uppföljningsansvar. Uppföljning och utvecklingsarbete utgör en betydande del av arbetsuppgifterna och du förväntas aktivt driva utvecklingen framåt inom områdena pedagogik och systematiskt kvalitetsarbete.
530676D0-9B81-4C32-B44F-065F4B34F5ED
Sista ansökningsdag: 2021-03-07
Du kommer att arbeta tillsammans med rektor, biträdande rektorer, pedagoger och andra medarbetare för att utveckla Pilängskolan, åk F - 9. Du är underställd rektor och kommer att ha ett ledningsansvar. Tillsammans med övriga grundskolor arbetar vi för ett gemensamt tänk kring kvalitet, elevhälsa och mer övergripande stödstrukturer för att ge våra elever i Lomma kommun det allra bästa. Utöver detta tillkommer övergripande uppdrag och administrativa ledningsuppgifter. I ditt uppdrag ingår verksamhetsansvar för arbetslag inom årskurserna F - 3. I tjänsten ingår elev- och personalansvar för ditt verksamhetsområde. Resultat- och kvalitetsarbetet drivs i en kontinuerlig dialog med medarbetarna.I din roll som pedagogisk ledare arbetar du aktivt med skolans värdegrund och uppsatta mål. Du både stödjer och utmanar pedagogerna i deras arbete för att främja kvaliteten på undervisningen och elevernas utveckling.Tjänsten innefattar lednings-, utvecklings- och uppföljningsansvar. Uppföljning och utvecklingsarbete utgör en betydande del av arbetsuppgifterna och du förväntas aktivt driva utvecklingen framåt inom områdena pedagogik och systematiskt kvalitetsarbete.
9C1BE024-2FDF-496C-A153-F53A965D5A5C
Sista ansökningsdag: 2021-03-10
Du kommer att arbeta nära elever som har en problematisk skolfrånvaro i Lomma kommuns Närvaroteam som idag består av en socialpedagog och en speciallärare. Närvaroteamet arbetar utifrån ett salutogent helhetsperspektiv med eleven i centrum. Nya vägar, flexibilitet och att tänka tillsammans står i fokus. Du kommer arbeta behandlande med barn och unga för att bryta deras frånvaro och låsningarna kopplade till det. I de fall där BUP eller socialtjänst är inkopplad kommer du arbeta i nära samverkan med dem. Lomma kommuns grundskolor arbetar systematiskt för att upptäcka frånvaro i tid. Närvaroteamet är en del av det systematiska arbetet som en ytterligare insats. Teamet arbetar tillsammans med elev, vårdnadshavare och skola för att gemensamt öka närvaron, stärka hälsan och skapa förutsättningar för måluppfyllelse. En stor del av arbetet innebär att bygga, upprätthålla och utveckla samarbete och samverkan med samtliga aktörer kring eleven, såväl internt som externt. Du kommer att vara en del av Närvaroteamets vidare uppbyggnad och utveckling där ett flexibelt behandlingsarbete är ditt fokus.
24F1E55E-AFAD-42A4-BAD3-9298C6604C09
Sista ansökningsdag: 2021-03-14
Socialförvaltningen i Lomma befinner sig på en spännande förändringsresa mot att bli en modern Socialförvaltning i framkant, med en äldreomsorg vi alla känner stolthet över. För oss är det viktigt med rätt person på rätt plats. Vi söker dig som drivs av utmaningar, inte räds förändringar och vill vara med och utveckla verksamheten till en av landets främsta. Vi ser utmaningen, vi antar den och vi tänker bli en av de bästa kommunerna på äldreomsorg i Sverige. Är du sugen på att vara med på vår resa? Vi söker nu dig, distriktssköterska/sjuksköterska som vill komplettera vårt team. Vi har ett självständigt, meningsfullt och utvecklande arbete där patienten och teamet är i fokus. Som sjuksköterska i Lomma kommuns Socialförvaltning erbjuder vid dig, ett arbete präglat av hög kvalitet, arbetsglädje och gott bemötande. Du har möjlighet att påverka din tjänstgöringsgrad och helgtjänstgöring ingår. Just nu söker vi dig/er som är intresserad av tjänstgöring dagtid och/eller kvällar, har intresse för arbete på särskilt boende, i hemsjukvården och/eller som resurs kommunövergripande. Vi erbjuder både tillsvidareanställning och vikariat.
B085B3A9-4DEA-4997-A5CA-677CA328E728
Sista ansökningsdag: 2021-03-17
Du kommer att tillsammans med övriga lärare i arbetslaget att driva det pedagogiska arbetet, vars syfte är att stimulera elevers utveckling och lärande, samt förbereda för fortsatt utbildning. I ditt uppdrag ingår mentorskap.
556E84D9-F3F6-4D84-B4FD-713BACB3471A
Tjänst: SFI-lärare
Sista ansökningsdag: 2021-03-19
Vi söker dig som har intresse av mångkultur och utbildning och som brinner för SFI-undervisning. Lärcentrum, liksom all utbildningsverksamhet i Lomma kommun, kännetecknas av professionalitet, engagemang, glädje och lärande, både i mötet med elever/studerande och med kollegor. Vår arbetsplats är förlagd på Vinstorpsskolan som ligger centralt i Lomma centrum. Du arbetar tillsammans med lärarkollegor, ungdomskoordinator och studie- och yrkesvägledare, med sedvanliga läraruppgifter som planering, genomförande, uppföljning och betygsättning samt kartläggning av de studerande inför utbildningsstarten.
A35CE010-5E9C-43C5-A6E7-63BDD470E5D4
Sista ansökningsdag: 2021-03-31
Vill du vara del i en LSS verksamhet under utveckling? Brinner du för att ge stöd och service åt människor med behov av särskilda insatser.Vi söker timvikarier inför sommaren till våra gruppbostäder inom LSS. Du som söker ska kunna arbeta hela sommaren speciellt under mellan vecka 26-33. Verksamheterna bedrivs dygnets alla timmar och kan variera beroende på verksamhet.Yrket kräver att du är ansvarstagande, samt att du på ett ödmjukt sätt med brukarfokus kan skapa en god struktur och sammanhang för människorna vi arbetar för. Vidare är det viktigt att du pedagogiskt kan stimulera och motivera denne enskilde i att utöka sina egna möjligheter till ett självständigt liv.
1691BDCD-CD58-4974-89E2-1E35B405369B
Sista ansökningsdag: 2021-04-05
Rutsborgskolan har cirka 490 elever i åk F-9 och våra lokaler är delvis nybyggda och i övrigt uppfräschade. Våra elever har höga betygsmeritvärden och deras upplevelse av trivsel och trygghet får mycket goda resultat i mätningar. Skolan har ett samarbete med Malmö FF och deras fotbollsakademi.Personalstyrkan har ett härligt engagemang och vi trivs tillsammans på Rutsborgskolan. Omtanke, trygghet men också glädje och mycket humor präglar stämningen på skolan.Vårt högstadium växer från 3-parallelligt till 4-parallelligt i årskurs sju inför läsårsstarten 21/22. Det betyder att vi behöver fler lärare inom en rad ämnesområden. Vi söker dig som har ämneslegitimation inom:- Språk- Matte- NO- Textilslöjd I tjänsten ingår ansvar för undervisning, mentorskap och andra förekommande arbetsuppgifter för lärare.På Rutsborgskolan är vårt mål att skapa en hälsofrämjandeskola. Hit ska eleverna komma för att de trivs och för att de tycker att det är spännande och kul att lära sig nya saker. Är det ett mål och en resa du vill dela med oss?
F7E446CE-451B-49AF-A8B7-C30CBBEFB4C5
Sista ansökningsdag: 2021-04-30
Vi erbjuder ett självständigt, meningsfullt och utvecklande arbete med trevliga kollegor i en trivsam arbetsmiljö där patienten och teamet är i fokus. Som omvårdnadsansvarig sjuksköterska arbetar du med att bedöma och utföra medicinska behandlingar samt specifika omvårdnadsinsatser. Du arbetar nära omvårdnadspersonal och handleder dem i enklare medicinska arbetsuppgifter samt delegerar vid behov. Du har också ett nära samarbete med ansvarig arbetsterapeut och sjukgymnast/fysioterapeut.Vi söker semestervikarier under perioden juni till augusti. Tjänstgöring, främst dagtid måndag-fredag, helg- och kvällsturer förekommer eventuellt möjlighet till nattjänstgöring efter överenskommelse. Tjänstgöringsgrad 100% eller enligt överenskommelse. Vid semesterperiodens slut finns eventuellt möjlighet till förlängning av vikariat.Som ny sjuksköterska i Lomma kommun erbjuder vid 1-2 veckors introduktion för att du på ett bra sätt skall komma in i vårt team och bli trygg i din roll.
89F05616-2C88-4A91-BBC7-45459F1B885D
Sista ansökningsdag: 2021-05-16
Som medarbetare ger du god omvårdnad och social omsorg. Du ingår i ett team med kollegor där kontinuitet och personcentrerad vård är prioriterade områden. Arbetet utgår från att stötta äldre människor med bla, personlig hygien, måltider, medicinering så att de kan ha ett så självständigt liv som möjligt. Dokumentation ingår också. Vi arbetar med nära samverkan med övriga professioner runt brukaren såsom sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast. I arbetet ingår det att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser på delegation.Vi söker semestervikarier under perioden juni till augusti. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Arbetstiderna är förlagd dag/kväll och helg, samt natt.
220EE9F2-5334-4964-9771-BDEC3138087C